top of page
Screen Shot 2020-11-02 at 21.10.32.png

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

СЛЕДЕТЕ НЕ НА YOUTUBE КАНАЛОТ НА РКЕ

Eлектрична енергија
Трговија со електрична енергија

12.12.2020

Обновливи извори
Фотонапонска електроцентрала

12.12.2020

Обновливи извори
Фотонапонска електроцентрала

12.12.2020

Kalendar slika.jpg

КАЛЕНДАР НА

АКТИВНОСТИ

pejzaz-01.png

ПОТРОШУВАЧИ

ПРАВА
ОБВРСКИ
КОЈ МЕ ШТИТИ?
ПРЕТСТАВКИ И ПРЕДЛОЗИ
ПОСТАВИ
ПРАШАЊЕ
АКТУЕЛНИ ЦЕНИ
ЕУРОСУПЕР БС 95
58.5 ден/л
ЕУРОСУПЕР БС 98
60.5 ден/л
ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) 
50.5 ден/л
ЕКСТРА ЛЕСНО 1(ЕЛ-1) 
50 ден/л
МАЗУТ М-1 HC 
26.938 ден/кг
Домаќинства
ЕДНОТАРИФНО мерење 
4.77 ден/kWh
Домаќинства ДВОТАРИФНО мерење (висока тарифа)
5.95 ден/kWh
Домаќинства ДВОТАРИФНО мерење (ниска тарифа)
2.99 ден/kWh
ВЕТЕРНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ
≤ 50 MW 
8.9 €центи/
kWh
КАЛКУЛАТОР ЗА ПРЕСМЕТКА НА НАДОМЕСТОК ЗА ЕЛЕКТРИЧНА И
ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА ЗА ДОМАЌИНСТВА
Висока/Ниска тарифа
Средна тарифа

Потрошени kWh во
активна висока тарифа (АВТ)

 

Потрошени kWh во
активна ниска тарифа (АНТ)

ПРЕБАРУВАЊЕ
ЛИЦЕНЦИ
ОДЛУКИ
Одбери енергенс
Одбери дејност
За период
Од
До
Пресметај
cert-golem_RKE-znak.jpg
ERRA_logo_2012.jpg
Energy_Community.jpg
WAREG.png
SWITCH.mk_250x100_MK_AL_EN_atlas_.jpg
Контакт
bottom of page